Stefan Salvatore
Wiek : 146 Rasa : Wampir Przynależność : Brak Status : Wolny Liczba postów : 34
| |
Elena Johnson
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 32
| Temat: Re: Stefan Salvatore Sob Kwi 16, 2011 4:03 pm | |
| Masz 1 nieodebraną wiadomość od: Mandy
Stefan? Skąd tak właściwie masz mój numer? Ukradłeś komuś telefon? : ) | |
|
Elena Johnson
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 32
| Temat: Re: Stefan Salvatore Sob Kwi 16, 2011 4:18 pm | |
Naprawdę? W takim razie będę musiała z nią bardzo poważnie porozmawiać! Właściwie to nawet nie spostrzegli, kiedy wróciłam. Wszystko skończyło się dobrze, a ja powinnam oddać Ci kurtkę. Mogłam zrobić to już w samochodzie, ale... To wszystko Twoja wina, że zapomniałam ;> | |
|
Elena Johnson
| Temat: Re: Stefan Salvatore Sob Kwi 16, 2011 5:40 pm | |
Tylko? Ja już znam to Twoje tylko! Pewnie nieźle namąciłeś jej w głowie, prawda? Kurtka, to nie jedyny pretekst byś mógł mnie zobaczyć. Spodziewałeś się, że dam Ci spokój po tym wszystkim, co się dziś dowiedziałam? O nie, na pewno nie. Musisz mi opowiedzieć zdecydowanie więcej o sobie, o tym kim jesteś. Tylko nie mów, że moja. Mimo to mam już wystarczająco duże wyrzuty sumienia. | |
|
Elena Johnson
| Temat: Re: Stefan Salvatore Sob Kwi 16, 2011 7:53 pm | |
Wystarczy? Przecież wiem tak niewiele... Praktycznie rzecz biorąc zupełnie nic. A historii bardzo chętnie wysłucham. Skoro jest zagmatwana i zakręcona musi być ciekawa. Kiedyś Cię zmuszę, zobaczysz! ;> Z powodu mojego zachowania odkąd wsiadłam do Twojego samochodu. Zwykle się tak nie zachowuje, jestem miła, sympatyczna i panuje nad sobą, a tym razem... Nie. Nie wiem, co mnie napadło, ale obiecuję - poprawie się : ) | |
|
Elena Johnson
| Temat: Re: Stefan Salvatore Nie Kwi 17, 2011 12:44 pm | |
Tak, masz rację. Z wielką chęcią położę się już do łóżka. Jednak nie mogłam oprzeć się pokusie nie odpisania Ci i czekałam aż sam to zaproponujesz. Tak więc... Dobranoc :* | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Stefan Salvatore | |
| |
|