| Kayleigh's relations | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kayleigh Pressland
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 24
| Temat: Kayleigh's relations Wto Kwi 26, 2011 11:03 pm | |
| W prawdzie wolę, jak wszystko wychodzi w fabule, ale niestety część kontaktów pasowałoby ustalić z góry. W końcu Kaya mieszka w Fogbell już od 3 lat, więc raczej kogoś zna, prawda?^ ^ Dla dociekliwych, zapraszam do lektury.- miłość, zapewne tymczasowa, bo kto by długo z nią wytrzymał? chociaż sama Allie jest raczej stała co do uczuć
- para wybranych, najlepiej różnych płci - najbliżsi przyjaciele
* Charlotte Parker
- bad romance? oj taak;>
* Adam Morrison
- nielubiani/wrogowie
* Melrose DeLuca * Adrianne Stege
- inni, mający ciekawy pomysł na grę
* Mefistofeles * Christopher Moore - fwb + opiekun.
Ostatnio zmieniony przez Kayleigh Pressland dnia Wto Maj 10, 2011 4:15 pm, w całości zmieniany 9 razy | |
|
| |
Charlotte Parker
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Rada Status : Wolna Liczba postów : 7
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 12:50 pm | |
| To ja bym chciała Charlotte do najlepszych przyjaciół xD Nie wiem tylko co dla Audrey, Adasia, Mel i Blair (ta ostatnia jeszcze nie skończona :p) | |
|
| |
Kayleigh Pressland
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 24
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 1:10 pm | |
| okey xd też ci nie powiem, jak z resztą, bo za krótko tu jestem i nic o nich nie wiem xD jak wymyślisz, to daj znać | |
|
| |
Charlotte Parker
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Rada Status : Wolna Liczba postów : 7
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 1:24 pm | |
| Wiem! Adaś do romansu, bo w końcu musi jakiś miec :p Melrose może do nielubianych ze względu na Adama. Audrey do neutralnych. Blair później, jak uzupełnię jej kartę :p | |
|
| |
Kayleigh Pressland
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 1:36 pm | |
| oookey, pasuje xd. już uzupełniam^ ^ btw, masz kogoś wolnego teraz? xd | |
|
| |
Melrose DeLuca
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 7
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 1:38 pm | |
| Mam wolną Melrose, więc mogę ci ją podrzucic. Tylko jest problem, bo ja zaraz się zwijam i będę dopiero po maturach.... Znaczy będę wchodzic, ale to na jakieś pięc minut. Po maturach dopiero będę normalnie :p | |
|
| |
Kayleigh Pressland
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 1:40 pm | |
| oj, to może lepiej nie xd też mam matury teraz, ale pewnie czasem bd chciała pograć, co by się odstresować xD kiedy indziej zagramy;) | |
|
| |
Adrianne Stege
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 18
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 11:20 pm | |
| Skoro Kayleigh będzie miała romans z Adasiem, a Ade w przyszłości otrzyma zaszczytną pozycję jego damy serca ;>, to co w takim razie powiesz na wrogów? | |
|
| |
Kayleigh Pressland
| Temat: Re: Kayleigh's relations Sro Kwi 27, 2011 11:45 pm | |
| jak najbardziej pasuje;> xdd | |
|
| |
Adrianne Stege
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 18
| Temat: Re: Kayleigh's relations Czw Kwi 28, 2011 12:41 am | |
| O i jeszcze się mogą pobić czy coś! xd | |
|
| |
Kayleigh Pressland
| Temat: Re: Kayleigh's relations Czw Kwi 28, 2011 1:03 pm | |
| ee... Kaya się raczej do rękoczynów nie napala xdd zbyt olewający do tego ma stosunek xD alee to będą wrogowie nr 1. z pewnością, tak czuję xp | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kayleigh's relations | |
| |
|
| |
| Kayleigh's relations | |
|