| Chris | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Christopher Moore
Wiek : 20 Rasa : Anioł Przynależność : Niebiosa Status : Wolny Liczba postów : 23
| Temat: Chris Pią Maj 06, 2011 2:32 pm | |
| Miłość:
Rodzina:
BFF:
Przyjaciele: Amber Meadowes - podtekstami żeby było zabawniej Kayleigh Pressland - trzeba się opiekować biedną duszyczką
Dobrzy znajomi: Ceridwen Wisdom - pozyjemy, zobaczymy
Znajomi:
Neutralni:
Wrogowie:
Ostatnio zmieniony przez Christopher Moore dnia Wto Maj 10, 2011 2:28 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Amber Meadowes
Wiek : 19 Rasa : Wampir Przynależność : Rada Status : Zajęta Liczba postów : 121
| Temat: Re: Chris Pią Maj 06, 2011 3:49 pm | |
| Nooo... To Ja chyba do przyjaciół xd | |
|
| |
Christopher Moore
Wiek : 20 Rasa : Anioł Przynależność : Niebiosa Status : Wolny Liczba postów : 23
| Temat: Re: Chris Pią Maj 06, 2011 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Amber Meadowes
Wiek : 19 Rasa : Wampir Przynależność : Rada Status : Zajęta Liczba postów : 121
| Temat: Re: Chris Pią Maj 06, 2011 9:12 pm | |
| Chyba, że masz pomysł na coś innego, bo szczerze powiedziawszy póki co w ogóle nie rozwinęłam postaci Amber, nawet nie miałam ku temu okazji, a chciałabym. | |
|
| |
Christopher Moore
| Temat: Re: Chris Pią Maj 06, 2011 10:55 pm | |
| A masz coś konkretniejszego na myśli? | |
|
| |
Amber Meadowes
| Temat: Re: Chris Pią Maj 06, 2011 11:08 pm | |
| W gruncie rzeczy, to mogę odpowiedzieć cokolwiek, co tylko zechcesz xd Prócz sióstr i opiekunów nie mam tutaj żadnych związków więc wszystkie miejsca są do zapełnienia. | |
|
| |
Kayleigh Pressland
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 24
| Temat: Re: Chris Sob Maj 07, 2011 5:22 pm | |
| Kayę bym gdzieś wcisnąć chciała też, ale niezbyt jeszcze wiem gdzie dokładnie... xd | |
|
| |
Christopher Moore
| Temat: Re: Chris Sob Maj 07, 2011 8:56 pm | |
| Amber, nie mam pojęcia. Przyjaciół z podtekstami?
Kay, fanka? ;> | |
|
| |
Ceridwen Wisdom
Wiek : 21 Rasa : Anioł Przynależność : Niebiosa Status : Wolna Liczba postów : 10
| Temat: Re: Chris Sob Maj 07, 2011 9:29 pm | |
| Uda się zmieścić gdzieś Ciri? | |
|
| |
Kayleigh Pressland
Wiek : 18 Rasa : Człowiek Przynależność : Brak Status : Wolna Liczba postów : 24
| Temat: Re: Chris Sob Maj 07, 2011 11:01 pm | |
| oj nie, wybacz, ale Kaya jest typem która jedynie akceptuje 'posiadanie' fanów, a nie bycie fanką. nawet jakby, to by się otwarcie nie przyznawała xdd | |
|
| |
Christopher Moore
| Temat: Re: Chris Nie Maj 08, 2011 10:27 pm | |
| a gdzie Ciri?
Hm... to może coś w rodzaju romansu? xD nie wie szczerze, nie mam pomysłu. | |
|
| |
Ceridwen Wisdom
Wiek : 21 Rasa : Anioł Przynależność : Niebiosa Status : Wolna Liczba postów : 10
| Temat: Re: Chris Nie Maj 08, 2011 10:31 pm | |
| O. Gdyby się dało do dobrych znajomych i wzwyż. Coś dobrego w każdym razie, bo w końcu oboje są aniołami, prawda? | |
|
| |
Kayleigh Pressland
| Temat: Re: Chris Nie Maj 08, 2011 11:41 pm | |
| w sumie nie wiem, jaki jest ten twój aniołek, ale dało by się zrobić coś takiego... opiekuńczego? xD ale jej by się to średnio podobało. jacyś przyjaciele, ale tak nie banalnie xp w sumie romans gdzieś tam może się wtrącić czasem, jak chcesz xdd na razie tyle mi do głowy przychodzi, bo aniołków za wiele tu nie ma na razie, no to korzystać trzeba xD | |
|
| |
Christopher Moore
| Temat: Re: Chris Pon Maj 09, 2011 1:43 pm | |
| Dobra to serek Ciri idzie póki co do dobrych znajomych, najwyżej w fabule jak wyjdzie to pójdzie gdzieś wzwyż
A Kay tak samo. Może być? | |
|
| |
Ceridwen Wisdom
| Temat: Re: Chris Pon Maj 09, 2011 4:06 pm | |
| Ok | |
|
| |
Kayleigh Pressland
| Temat: Re: Chris Pon Maj 09, 2011 5:45 pm | |
| okey, pasuje. ale z tym co napisałam, czy na razie tylko dobrzy znajomi, bo nie wiem? xdd | |
|
| |
Amber Meadowes
| Temat: Re: Chris Pon Maj 09, 2011 5:47 pm | |
| - Christopher Moore napisał:
- Amber, nie mam pojęcia. Przyjaciół z podtekstami?
Mi również odpowiada ;> | |
|
| |
Christopher Moore
| Temat: Re: Chris Wto Maj 10, 2011 2:24 am | |
| No to co mowisz Kay ^^
Resztę już ide wpisać ^^ | |
|
| |
Audrey Meadowes Admin
Wiek : 18 Rasa : Wampir Przynależność : Rada Status : Wolna Liczba postów : 48
| Temat: Re: Chris Sob Maj 14, 2011 6:58 pm | |
| Chris <3 Audrey do przyjaciół xD | |
|
| |
Sponsored content